دکوراسیون

دکوراسیون رستوران ایتالیایی

دکوراسیون رستوران ایتالیایی

آیا آرزوی هرکسی نیست که اگر موقعیتش را داشت یک کافه یا رستوران کوچک باز کند؟ شاید نه، شاید فقط من اینطور هستم. ولی مطمئن هستم شما هم دوست دارید گاهی در یک جای خوب که به شما حس آرامش می‌دهد چیزی بخورید.

سوال اینجاست که چقدر فضای رستوران برای شما مهم است؟ قبول داشته باشید یا نه، رستوران Susskind & Chan به این نتیجه رسیده است که غذا و دکوراسیون رستوران بیشتر در ارتباط باهم روی تجربه مشتریان تاثیر می‌گذارند تا سرویس‌دهی رستوران. اهمیت غذای خوب بر کسی پوشیده نیست، اما در کمال تعجب، بسیاری از خوراک‌شناس‌هایی که می‌شناسم، اهمیت محیط و دکوراسیون را در سرو غذا باور ندارند.

به نظرم برایشان جالب خواهد بود اگر بدانند دکوراسیون یک رستوران چقد روی درک ما از غذایی که در آن رستوران سرو می‌شود تاثیر می‌گذارد. رستوران Bell et al. این موضوع را با تغییر دکوراسیونش ثابت کرد. آن‌ها یک محیط عادی ایتالیایی را با استفاده از رومیزی‌های قرمز و سفید، پرچم ایتالیا، منو به زبان ایتالیایی و دیگر نشانه‌های مدیترانه‌ای به وجود آوردند. اگرچه محتویات منوی ایتالیایی با منوی عادی کاملا یکسان بود، تمام غذاها در این محیط ایتالیایی، به نظر ایتالیایی‌تر می‌آمدند. در محیط جدید، مشتری‌ها دسرهای بیشتری از زمان عادی مصرف می‌کردند، پس رفتارشان هم «ایتالیایی‌تر» شده بود.

دکوراسیون خوب در رستوران‌ها مزایای دیگری هم دارد. در یک مطالعه نشان داده شد که مشتری‌ها در یک محیط زیبا، کمتر به اشتباهات سرویس‌دهی یک باره اهمیت می‌دادند. اما آن‌ها کنترل بیشتری هم نسبت به مشکلات داشتند در مقایسه با حالت عادی و در مقابله با مشکلات اساسی سرویس‌دهی، نارضایتی بیشتری از خودشان نشان می‌دادند؛ به عبارت دیگر، در یک محیط زیبا و خوشایند، انتظارات مشتری‌ها از سرویس‌دهی بالاتر از حالت عادی بود. یک محیط زیباتر و بهتر، به مشتری‌ها حس بهتری از پاسخگویی، قابل اعتماد بودن، اطمینان و یکدلی می‌داد، یعنی به درک بهتر از سرویس کمک می‌کرد.

انتخاب رنگ برای رستوران چیزی است که شما سال‌ها می‌توانید سر انتخاب آن بحث کنید. مطالعات نشان می‌دهد که به طور کلی افراد جوان رنگ‌های روشن و رنگهای قوی را ترجیح می‌دهند. اما بزرگسالان بیشتر اوقات ترجیح می‌دهند تا غذایشان را در فضایی میل کنند که رنگ‌های ضعیف و رنگ‌هایی که ترجیحا خیلی به چشم نیایند داشته باشد.

یک مثال جالب دیگر در مورد اینکه انتخاب رنگ چقدر تاثیر گذار است، این است که کسانی که قهوه را از قوری آبی میل کرده‌اند گفته‌اند قهوه ملایم و کسانی که همان قهوه را از قوری قهوه‌ای میل کرده‌اند گفته‌اند قهوه قوی است. طبق نظر مشتری‌ها، بهترین قهوه با طعم قوی و معطر قهوه‌ای بوده است که از قوری قرمز رنگ نوشیده‌اند.

از دیگر عوامل مهم در طراحی دکوراسیون رستوران نورپردازی است. خوردن غذا در فضایی که نور کم دارد مصرف غذا را کاهش میدهد در صورتی که فضایی که نورپردازی قوی و پرنوری دارد باعث می‌شود تا مشتریان بیشتر شوند و مصرف غذا و انرژی خود مشتریان بالاتر برود. این دقیقا کاریست که معمولا رستوران های فست‌فود انجام میدهند. البته توجه داشته باشید که این موارد مخصوص رستوران‌ها هستند و برای کافه‌ها و جاهای دنج کاربرد ندارند.

تحقیقات جالبی درباره تاثیرات موسیقی بر روی رفتار مشتریان رستوران نشان می‌دهد هرچه موسیقی «سریعتر» باشد سرعت غذا خوردن بالاتر است. و همین امر باعث میشور تا مشتریان زمان کمتری را در رستوران سپری کنند. این دقیقا کاری است که فست‌فودها انجام می‌دهند. گرچه جدیدترین تحقیقات نیز نشان می دهد اگر مشتریان از موسیقی لذت ببرند در رستوران پول بیشتری برای خودنی و نوشیدنی صرف می‌کنند.

تمام اجزای طراحی داخلی رستوران در رفتار و خلقیات مشتری تاثیر دارند. از پرده و رنگ سرامیک کف رستوران گرفته تا بارزترین چیزها. طراحی داخلی مناسب رستوران تا حدی زیادی نیز در رضایت مشتری از طعم غذا تاثیر گذار است. برای کسانی که می‌خواهند یک رستوران موفق از هر لحاظ داشته باشند واجب است که به ریز‌ترین نکات دقت کنند.

این مجموعه، یک رستوران ایتالیایی می باشد که هدف طراحی و دکوراسیون این رستوران، برگزاری میهمانی های پرجمعیت و ظرفیت کافی برای جای دادن ۲۵۰ نفر است، تا هم از فضای غذا خوری استفاده کنند و هم از فضا های جداگانه ی برگزاری میهمانی. فضای بزرگ موجود در این رستوران به وسیله ی مرز های خاصی قسمت بندی شده است.

فضا های بزرگ بدون دیوار های جداکننده می توانند خسته کننده باشند، برای جلوگیری از این مشکل، فضای غذا خوری به وسیله ی مرز بندی در سقف و نورپردازی متنوع، قسمت بندی شده است و فضایی راحت ،متعادل و با چشم اندازی باز شکل گرفته است.

در بالای میزها، نیم دیوار های بیرون آمده از سقف، فضای غذا خوری را به ۸ بخش تقسیم کرده اند. ارتفاع سقف و اشکال موجود در آن همگی متناسب با ساختار اصلی فضا می باشند. (دکوراسیون رستوران ایتالیایی ، معماری داخلی رستوران ایتالیایی، طراحی رستوران ایتالیایی، دکوراسیون رستوران، نورپردازی رستوران مبل رستوران ایتالیایی ، دکور کافه ایتالیایی ، دکور کافه فرانسوی ، طراحی داخلی رستوران ایتالیایی در شهرک غرب ، نورپردازی رستوران شهرک غرب ، دیزاین رستوران در شهرک غرب ،  طراحی بالکن رستوران ایتالیایی ، منوی رستوران ایتالیایی ، تابلوی رستوران و کافه ایتالیایی ، طراحی هنری کافه رستوران غرب تهران ، طراحی داخلی و معماری ، معماری داخلی رستوران و قهوه خانه شهرک غرب ، معماری داخلی فست فود ایتالیایی سعادت آباد ، کافه بار سعادت آباد ، دکوراسیون رستوران ایتالیایی سعادت آباد ، رنگ در رستوران، چیدمان رستوران)

هرچند کل بخش غذا خوری این رستوران، یک فضا محسوب می شود ولی این جدا سازی در ساعات مختلف روز فضا های متنوع، با نور و رنگ متفاوت به وجود می آورد.

هدف از ساخت این رستوران ایجاد فضایی متنوع برای شخصیت های متفاوت ، بدون در نظر گرفتن سن بوده است.

این مجموعه، یک رستوران ایتالیایی می باشد که هدف طراحی و دکوراسیون این رستوران، برگزاری میهمانی های پرجمعیت و ظرفیت کافی برای جای دادن ۲۵۰ نفر است، تا هم از فضای غذا خوری استفاده کنند و هم از فضا های جداگانه ی برگزاری میهمانی. فضای بزرگ موجود در این رستوران به وسیله ی مرز های خاصی قسمت بندی شده است.

فضا های بزرگ بدون دیوار های جداکننده می توانند خسته کننده باشند، برای جلوگیری از این مشکل، فضای غذا خوری به وسیله ی مرز بندی در سقف و نورپردازی متنوع، قسمت بندی شده است و فضایی راحت ،متعادل و با چشم اندازی باز شکل گرفته است.

در بالای میزها، نیم دیوار های بیرون آمده از سقف، فضای غذا خوری را به ۸ بخش تقسیم کرده اند. ارتفاع سقف و اشکال موجود در آن همگی متناسب با ساختار اصلی فضا می باشند. (دکوراسیون رستوران ایتالیایی ، معماری داخلی رستوران ایتالیایی، طراحی رستوران ایتالیایی، دکوراسیون رستوران، نورپردازی رستوران مبل رستوران ایتالیایی ، دکور کافه ایتالیایی ، دکور کافه فرانسوی ، طراحی داخلی رستوران ایتالیایی در شهرک غرب ، نورپردازی رستوران شهرک غرب ، دیزاین رستوران در شهرک غرب ،  طراحی بالکن رستوران ایتالیایی ، منوی رستوران ایتالیایی ، تابلوی رستوران و کافه ایتالیایی ، طراحی هنری کافه رستوران غرب تهران ، طراحی داخلی و معماری ، معماری داخلی رستوران و قهوه خانه شهرک غرب ، معماری داخلی فست فود ایتالیایی سعادت آباد ، کافه بار سعادت آباد ، دکوراسیون رستوران ایتالیایی سعادت آباد ، رنگ در رستوران، چیدمان رستوران)

هرچند کل بخش غذا خوری این رستوران، یک فضا محسوب می شود ولی این جدا سازی در ساعات مختلف روز فضا های متنوع، با نور و رنگ متفاوت به وجود می آورد.

هدف از ساخت این رستوران ایجاد فضایی متنوع برای شخصیت های متفاوت ، بدون در نظر گرفتن سن بوده است.

منبع: شرکت کورین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *