دکوراسیون, بازارچه ساختمان, بازسازی, طراحی و ساخت

طراحی کابینت 2023

طراحی کابینت

با ما همراه شوید تا بیشتر با موضوع طراحی کابینت نیاوران آشنا شوید.

یکی از مهم ترین بخش های هر خانه ای قطعا آشپزخانه ی آن است. حتی گاها آشپزخانه را قلب خانه در نظر می گیرند. چرا که بیشتر فعالیت ها در آن انجام شده و خانم خانه عمده ی زمان خود را در آن سپری می کند.

در حال حاضر نیز وضعیت به گونه ای شده که آشپزخانه تعریف سنتی خود یعنی مطبخ را از دست داده و با پدید آمدن طراحی اپن برای آن، به یکی از فضاهایی از خانه بدل شده که لوکس بودن آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

یکی از مصداق های شیک بودن آشپزخانه

یکی از مصداق های شیک بودن آشپزخانه را می توان کابینت هایی دانست که برای آن مورد استفاده قرار می دهند. فضای عمده ی یک آشپزخانه را معمولا کابینت های آن در بر می گیرند و علاوه بر زیبایی، مهم است که حتما جادار و کاربردی باشند.

به همین علت است که طراحی کابینت آشپزخانه از اهمیت بسیار زیادی در طراحی آشپزخانه برخوردار است و می بایست این کار را به دست طراح هایی که در این زمینه حرفه ای و با تجربه و در عین حال خلاق هستند بسپاریم.

طراح می بایست این کار را با توجه به خواست و نیاز مشتری خود به انجام رسانده و زمان هایی که احساس می کند ممکن است طرح درخواستی جالب از آب درنیاید، در مورد آن با مشتری به صحبت بپردازد.

اما هرگز نباید نظر و سلیقه ی خود را دخیل کند. یکی از بهترین گروه طراحی کابینت نیاوران و هر منطقه ای از تهران، گروه معماری کورین می باشد.

در این مطلب قصد داریم تا به موضوع طراحی کابینت نیاوران پرداخته و ببینیم، از نخستین مرحله ی این کار تا اتمام و تحویل آن می بایست چه کارهایی انجام شوند. اگر شما هم به دنبال طراحی کابینت هستید، قطعا مراجعه به گروه معماری کورین و مطالعه مطلب طراحی کابینت نیاوران می تواند برایتان مفید باشد. پس آن را از دست ندهید.

آن چه در نوشتار طراحی کابینت نیاوران، مورد بررسی قرار می گیرد:

برای طراحی کابینت آشپزخانه چه مرحله هایی وجود دارد؟

انجام مذاکره های لازم با صاحب کار مورد نظر که از وی به عنوان کارفرما یا مشتری یاد می شود.

مزیت های انجام مذاکره با کارفرمای طرح و آشنایی با سلیقه ی وی چیست؟

چگونگی برخورد با مشتری یا کارفرما: اصلی مهم و اساسی

انجام طراحی اولیه ی کابینت ها در نرم افزار اتوکد

در هنگام طراحی کابینت ها می بایست به چه نکته ی مهمی دقت کرد؟

پلان آشپزخانه چیست؟

انواع مختلف پلان های موجود برای آشپزخانه کدام هستند؟

تعیین کردن اولویت هایی که برای طراحی مورد نظر وجود دارند.

تعیین کردن استانداردها و رعایت کردن آن ها به بهترین نحو ممکن

چه استانداردهایی برای طراحی داخلی، به خصوص طراحی آشپزخانه ی یک پروژه می بایست حتما مورد توجه قرار گرفته و رعایت شوند؟

مرحله دوم استانداردهایی برای طراحی داخلی

مرحله سوم استانداردهایی برای طراحی داخلی

در صورتی که یک طراح در هنگام انجام کار خود یعنی طراحی، این استانداردها را مورد توجه قرار ندهد، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

تری دی (3D) کردن یا همان سه بعدی سازی طرح طراحی شده به وسیله ی نرم افزار تری دی مکس

چرا تسلط طراح بر انجام کار با نرم افزار تری دی مکس و خروجی که تولید می کند، از اهمیت بالایی برخوردار است؟

تکمیل طرح مورد نظر و در نهایت ارائه ی آن به کارفرما برای تایید

پس از ارائه ی طرح به کارفرما، آیا وی حق ویرایش کردن پروژه و اعمال تغییرات بر طراحی را دارد؟

کارفرمای یک پروژه چند بار مجاز است تا در طراحی آن تغییرات اعمال کرده و پروژه را ویرایش نماید؟

برای ساخت کابینت های آشپزخانه می بایست چه مرحله هایی انجام شوند؟

در هنگام انتخاب کابینت برای آشپزخانه، می بایست به چه نکته هایی دقت ویژه داشته باشیم تا از نتیجه ی نهایی رضایت کامل داشته باشیم؟

کابینت های آشپزخانه و طراحی که برای آن ها مورد استفاده قرار گرفته است

متریال مورد استفاده برای بدنه ی کابینت مورد نظر

رنگ مناسب برای استفاده در این کابینت ها کدام است؟

صفحه ی رویی کابینت ها را از چه جنسی انتخاب کنیم؟

سایز و اندازه های آشپزخانه ای که قرار است کابینت در آن نصب شود، به چه صورت است؟

برای طراحی کابینت آشپزخانه چه مرحله هایی وجود دارد؟

آیا شما هم یک طراح تازه کار هستید که تازه فارغ التحصیل شده اید و نمی دانید برای طراحی کابینت نیاوران می بایست چه کارهایی انجام شود یا چه مرحله هایی طی شود؟ یا فردی هستید که قصد دارد به عنوان شغل خود شروع به طراحی کابینت کند اما نمی دانید که این کار چه مرحله هایی دارد؟

یا اصولا فردی هستید که دوست دارید بدانید برای طراحی کابینت چه مرحله هایی وجود دارند که می بایست طی شوند؟ شما هر کدام از این افراد که باشید، لازم است بدانید که برای طراحی کابینت آشپزخانه به ویژه طراحی کابینت نیاوران در ابتدا می بایست شش مرحله ی اصلی طی شود. این مرحله ها را با مرحله هایی که برای طراحی خود کابینت وجود دارد، اشتباه نگیرید.

چرا که خود کشیدن طرح کابینت و دو بعدی کردن و در نهایت سه بعدی کردن آن و سایر کارهایی از این دست، همه و همه زیر مرحله های گام های طراحی کابینت برای آشپزخانه هستند.

شش مرحله ی اصلی که می بایست برای طراحی کابینت صورت بپذیرند، به شرح زیر هستند:

  1. انجام مذاکره های لازم با صاحب کار مورد نظر که از وی به عنوان کارفرما یا مشتری یاد می شود.
  2. انجام طراحی اولیه ی کابینت ها در نرم افزار اتوکد
  3. تعیین کردن اولویت هایی که برای طراحی مورد نظر وجود دارند.
  4. تعیین کردن استانداردها و رعایت کردن آن ها به بهترین نحو ممکن
  5. تری دی (D3) کردن یا همان سه بعدی سازی طرح طراحی شده به وسیله ی نرم افزار تری دی مکس
  6. تکمیل طرح مورد نظر و در نهایت ارائه ی آن به کارفرما برای تایید

در ادامه قصد داریم تا به هر یک از این مرحله ها پرداخته و آن ها را به طور مفصل توضیح دهیم. اما لازم است تا گروه معماری کورین را به عنوان بهترین گروه طراحی در این زمینه به شما معرفی و پیشنهاد کنیم.با ما همراه باشید.

انجام مذاکره های لازم با صاحب کار مورد نظر که از وی به عنوان کارفرما یا مشتری یاد می شود

اولین گامی که برای طراحی کابینت نیاوران می بایست برداشته شود، پیدا کردن یک مشتری و یا کارفرما است. وقتی مشتری مورد نظر را پیدا کردید، لازم است که در همان ابتدا ببینید که به طور کلی چه چیزی را برای آشپزخانه خود در نظر دارد و به چه سبکی تمایل بیشتری نشان می دهد.

از مشتری خود بخواهید تا سبکی را که از همه بیشتر دوست داشته و مورد پسند وی است را انتخاب نموده و به شما ارائه کند. حال که سبک مورد نظر کارفرما مشخص شد، نوبت به شما است تا به عنوان طراح، مشتری خود را راهنمایی کنید تا به طرح دلخواهش برسد. اما چگونه؟

برای این که در راه درست برای طراحی گام بردارید و کار را دقیقا بر طبق سلیقه ی کارفرما طراحی کنید، لازم است تا نمونه هایی از سبک مورد نظر وی را به او نشان دهید.

این نمونه ها می توانند نمونه کارهای خود شخص طراح باشند و یا از اینترنت گرفته شده باشند. سعی کنید تنوع را در ارائه ی این نمونه کارها رعایت کنید و در عین حال هم از آشفته کردن مشتری خود بپرهیزید.

حتی می توانید از کارفرمای خود بخواهید تا اگر نمونه ی خاصی را مد نظر دارد، آن را به شما ارائه کند تا هر دو طرف متحمل زحمت نشده و در عین حال هم خیلی راحت به توافق برسید.

مزیت های انجام مذاکره با کارفرمای طرح و آشنایی با سلیقه ی وی چیست؟

همان طور که گفتیم، پیش از شروع هر گونه طراحی، فرد طراح می بایست تا یک جلسه ی معارفه با کارفرمای خود برگزار کند و در آن با طرح تعدادی سوال در مورد سلیقه ی کارفرما اطلاعات کافی و لازم را به دست آورد. اما این کار چه مزیت هایی در بر دارد؟ چرا زمان خود را به جای این که برای طراحی صرف کنیم، به یک جلسه ی معارفه اختصاص دهیم؟

پاسخ این است که اگر می خواهید در مرحله های بعدی طراحی تان دچار دردسر نشوید و به صورت مداوم متحمل ادیت و ویرایش طرحی که طراحی کرده اید نشوید، بهتر است برای این جلسه اهمیت زیادی قائل شوید.

یکی از مزیت های این کار این است که با توجه به این که شما در مورد رای و نظر مشتری خود اطلاعات کافی و کامل را در اختیار دارید، دیگر در هنگام طراحی می دانید که چه بکنید و در نتیجه ی این امر کارها با سرعت بیشتری پیش رفته و در زمانی که قرار است برای این پروژه صرف کنید، تا حد زیادی صرفه جویی خواهد شد. علاوه بر این، احتمال این که کارفرما به کار شما ایراد بگیرد و درخواست ویرایش های پی در پی داشته باشد هم بسیار کم خواهد شد.

چگونگی برخورد با مشتری یا کارفرما: اصلی مهم و اساسی

در حال حاضر در دنیایی زندگی می کنیم که دوره رقابت بوده و اگر کوچکترین اشتباهی داشته باشید، امکان این که مشتری خود را از دست بدهید، بسیار زیاد است.

علاوه بر این که شما به عنوان یک طراح می بایست در کار خود تخصص کافی و لازم را داشته باشید، باید حتما از ویژگی های دیگری نیز بهره مند باشید تا بتوانید در کار خود موفقیت های لازم را کسب کنید. یکی از مهم ترین این مشخصه ها را می توان چگونگی برخورد شما با مشتری ای که به شما مراجعه می کند، به شمار آورد.

همیشه و در هر کاری یکی از مهم ترین موارد این است که شخص چگونه می تواند با مشتری خود ارتباط برقرار کند و وی را برای سپردن پروژه ی مورد نظر به او راضی و مجاب گرداند.

نکته ی مهم در این مورد این است، در صورتی که شما به عنوان طراح در فیلد کاریتان بسیار حرفه ای و کاربلد باشید اما از مهارت های ارتباطی بی بهره باشید، قطعا در مسیر موفقیتتان با مشکل های بسیاری مواجه می شوید و حتی گاها ممکن است به بن بست هم بخورید.

پس بهترین کار این است که در عین حال که بر روی تخصص و مهارت های خود در طراحی کار می کنید و قصد بهبود آن ها را دارید، همین کار را برای مهارت ها و توانایی های برقراری ارتباط خود نیز به کار ببرید.

انجام طراحی اولیه ی کابینت ها در نرم افزار اتوکد

بعد از این که جلسه ی آشنایی و معارفه با کارفرما و یا مشتری به پایان رسید، نوبت آن است که طراح، کار خود را شروع کند. عموما برای شروع طراحی، افراد از اتوکد این کار را آغاز کرده و طراحی را به صورت دو بعدی یا دو دی (2D) انجام می دهند.

البته که این کار را می توان به وسیله ی نرم افزارهای مختلفی که برای آن وجود دارد هم انجام داد و هیچ الزامی هم برای استفاده از اتوکد نیست.

اما نظر به این که در فضای طراحی حاکم بر کشور ما ایران عموما از دو نرم افزار اتوکد و نیز تری دی مکس برای انجام کارهای طراحی بهره ی بیشتری گرفته می شود و این دو نرم افزار بیشتر در دسترس هستند، کار بهتر این است که ابتدا این دو نرم افزار مهم و کاربردی را فرا بگیرید و در آن ها کاملا حرفه ای شوید.

سپس در صورتی که علاقه مند بودید، می توانید به سایر نرم افزارهای دیگر هم بپردازید. گاها برخی از طراح ها این طور عمل می کنند که بدون انجام هر گونه طراحی دو بعدی، مستقیما به سراغ طراحی سه بعدی رفته و کار خود را با نرم افزار تری دی مکس و طراحی سه بعدی شروع می کنند. اما این کار خیلی هم درست به نظر نمی آید.

در نرم افزار اتوکد و نیز در فضایی که دارای دو بعد باشد، اصلاح و ویرایش نمونه ی مورد نظر بسیار راحت تر صورت می پذیرد

چرا که در نرم افزار اتوکد و نیز در فضایی که دارای دو بعد باشد، اصلاح و ویرایش نمونه ی مورد نظر بسیار راحت تر صورت می پذیرد. به همین علت هم هست که بهتر است در ابتدا یک طرح به صورت دو بعدی به وسیله ی نرم افزار اتوکد طراحی کنید و پس از این که این طرح مورد پذیرش بود و تاییدیه های لازم را کسب نمود، نسبت به سه بعدی کردن آن و وارد کردن طرح خود به نرم افزار تری دی مکس اقدام کنید.

حتی می توانید این تری دی کردن طرح را به وسیله ی اتوکد سه بعدی نیز به انجام برسانید. مزیت این کار این است که سه بعدی کردن با سرعت بسیار بالایی صورت می گیرد و کار شما خیلی راحت تر خواهد شد.

البته با مراجعه به گروه معماری کورین به عنوان بهترین گروه طراحی در این زمینه و مشاوره با ایشان، به نتایج سودمندی دست می یابید.

پیشنهاد می کنیم از پست طراحی کابینت مطب دندانپزشکی دیدن کنید.

طراحی کابینت

در هنگام طراحی کابینت ها می بایست به چه نکته ی مهمی دقت کرد؟

یکی از معمول ترین سوال هایی که در زمینه ی طراحی کابینت نیاوران برای افراد پیش می آید، این است که برای طراحی و در هنگام انجام آن می بایست چه نکته ی مهمی را در نظر داشته باشیم؟

در حالت کلی بهترین کار ممکن این است که برای طراحی کابینت های آشپزخانه در گام نخست، کار را از پلان آن شروع کنیم. ولی در عین حال نکته ی بسیار حائز اهمیت این است که باید در آن واحد حتما نمای آشپزخانه را هم مد نظر داشته و به آن توجه خاصی کنید.

این امر به این علت است که شکل ظاهری و زیبایی بصری آشپزخانه ای که در حال طراحی آن هستید، تا حد زیادی به طراحی نما برای آن وابسته است.

کاری که یک طراح خوب در این زمینه انجام می دهد و باید انجام دهد، این است که به نما و پلان در طراحی اهمیت ویژه ای اختصاص داده و از هیچ یک غافل نشود. حتی نخواهد برای بهتر شدن یکی از این دو مورد، مورد دیگر را فدای آن کند.

برای این که قادر باشید تا پلان یک آشپزخانه را به خوبی طراحی کنید، می بایست 5 مورد اساسی را در نظر داشته باشید. سپس با دقت در ساختار آشپزخانه به صورت کلی و محدودیت هایی که برای هر پلان وجود دارد و در عین حالی که سلیقه و خواست مشتری تان را هم دخیل می کنید، یکی از انواع پلان های موجود را انتخاب کنید.

پلان آشپزخانه چیست؟

یکی از مواردی که در هنگام طراحی کابینت نیاوران می بایست به آن دقت و توجه کافی داشت، پلان آشپزخانه است. اما پلان آشپزخانه چیست؟ وقتی عبارت پلان آشپزخانه را به کار می بریم، منظورمان نقشه و یا همان پلانی است که در آن شیوه ی کنار هم قرار گرفتن کابینت ها و نیز سایر وسیله های موجود در آشپزخانه مشخص می شود.

این پلان یا نقشه می بایست به گونه ای باشد که به دستیابی آسان تر افراد به وسیله ها و لوازم کمک کرده و در عین حال هم سبب افزایش کارایی گردد. همچنین پلان آشپزخانه باید به صورتی تهیه شود که استانداردی که موسوم به استاندارد مثلث است، به خوبی در آن مورد توجه قرار گرفته و رعایت گردد. اما مقصود از این استاندارد مثلث چیست؟

استاندارد مثلث که به نام مثلث کار هم شناخته می شود، یک سه ضلعی است که به صورت فرضی برای آشپزخانه در نظر گرفته می شود و سه راس این مثلث را یخچال، اجاق گاز و نیز سینک ظرفشویی در بر می گیرند.

اگر در هنگام طراحی آشپزخانه ای، این مثلث کار در نظر گرفته شده و استانداردهای لازم برای آن حتما رعایت گردد بهره وری آشپزخانه افزایش پیدا کرده و کاربر قادر است تا به بهترین نحو ممکن از فضای آشپزخانه ی خود استفاده ی لازم را ببرند.

انواع مختلف پلان های موجود برای آشپزخانه کدام هستند؟

همان طور که در قسمت قبل هم گفتیم، یک طراح خوب که به کار خود تسلط کامل دارد، برای طراحی کابینت نیاوران می بایست هر دو جنبه ی پلان و نما را با هم در نظر گرفته و از نظر ارزش دهی، به هر دو، یک ارزش واحد بدهد تا بتواند نمونه کاری قوی ارائه داده و دچار ضعف نشود. برای این که بتوان پلان آشپزخانه را معین کرد، در گام اول می بایست نظر و سلیقه ی کارفرمای طرح یا همان مشتری را جویا شد.

در صورتی که وی نوع پلانی خاص را مد نظر داشت، در صورت نبودن هیچ مشکل و یا محدودیتی، می توان آن را تایید نموده و از آن بهره گرفت.

اما اگر برای پلان انتخابی مشتری، مشکلی در اجزایی شدن وجود داشت یا اصولا امکان اجرایی شدن برای آن وجود نداشت، می بایست آن را به مشتری گفته و با طرحی بهتر و نزدیک به آن چه کارفرما مد نظر دارد، کار را به انجام رساند. به طور کلی پلان های آشپزخانه دارای 5 مدل متنوع هستند که این مدل ها به شرح زیر می باشند:

پلان آشپزخانه به صورت خطی:

یکی از ساده ترین نوع پلان، همین پلان خطی بوده که در آن کلیه ی کابینت ها را در امتداد یک دیوار در نظر گرفته و قرار می دهند.

پلان آشپزخانه همراه با دو دیوار به موازات هم:

به این نوع پلان، پلان راهرویی یا آزاد هم گفته می شود. عموما از این پلان که به صورت دو دیوار موازی با هم می باشد، بیشتر برای رستوران ها یا آشپزخانه های تجاری استفاده می شود. در پلان راهرویی، کابینت ها بر روی دو دیواری که به موازات هم قرار دارند، نصب می شوند.

پلان آشپزخانه به شکل حرف ال (L ) از حروف الفبای انگلیسی:

در آشپزخانه ای با این پلان، دو دیوار داریم که وضعیت آن ها نسبت به یکدیگر متقاطع بوده و می توان از این دیوارها برای کارهایی مانند نصب کردن یونیت های کابینت استفاده کرد.

پلان آشپزخانه به شکل حرف یو (U ) از حروف الفبای انگلیسی:

این نوع از پلان از دو دیوار تشکیل می شود که به موازات یکدیگر قرار گرفته اند و این دو دیوار به وسیله ی یک دیوار میانی به هم وصل شده اند.

پلان آشپزخانه به شکل حرف جی (G ) از حروف الفبای انگلیسی:

این پلان را می توان کامل شده ی پلان قبلی در نظر گرفت که در امتداد دیوار سوم آشپزخانه یک قسمتی در نظر گرفته می شود که به نام کانتر شناخته می شود. این کانتر همان اپنی است که در اصطلاح ما ایرانی ها از آن استفاده می کنیم. عموما این نوع پلان برای آشپزخانه هایی است که فضای کافی برای انجام پلان جزیره را نداشته و در عین حال، طراح قصد دارد تا از فضای موجود بهترین استفاده را ببرد.

پلان آشپزخانه به صورت جزیره:

در این نوع از پلان های آشپزخانه، قسمتی را در وسط آشپزخانه و به صورت مرکزی قرار می دهند که می توان در آن نسبت به پخت و پز و تهیه ی غذا اقدام کرد. این نوع پلان نسبتا جدید و مدرن بوده و حتی می توان گاز، هود و سینک را نیز در این قسمت جزیره تعبیه نمود.

طراحی کابینت

تعیین کردن اولویت هایی که برای طراحی مورد نظر وجود دارند

پس از این که جلسه ای با مشتری برگزار کردید و با نظر و سلیقه های وی آشنا شدید، لازم است تا نسبت به طراحی کار مورد نظر به صورت دو بعدی در فضای نرم افزار اتوکد اقدام کنید.

در این طراحی می بایست یک سری اولویت ها و در عین حال هم محدودیت ها را در نظر داشته باشید و وقتی کار طراحی را آغاز می کنید، حتما به آن ها توجه ویژه ای داشته باشید.

بهترین کار این است که طراحی پروژه ی مورد نظرتان را با المان هایی شروع کنید که تحت هیچ شرایطی قادر به عوض کردن آن ها در طرح مورد نظر نیستید. اگر بخواهیم در این زمینه مثالی بیاوریم، می توانیم به لوله های فاضلاب اشاره کنیم. این لوله ها هر کجا که باشند، برای وسیله هایی که با آن ها سر و کار دارند، محدودیت هایی ایجاد می کنند و این وسیله ها می بایست حتما در مجاورت این لوله های فاضلاب در طراحی در نظر گرفته شوند.

از جمله ی وسیله هایی که این محدودیت برای آن ها وجود دارد، می توان به ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و حتی سینک ظرفشویی اشاره کرد که همگی آن ها به لوله های فاضلاب نیازمند هستند.

یکی دیگر از این محدودیت ها محل شیر گاز است

یا یکی دیگر از این محدودیت ها محل شیر گاز است که با توجه به موقعیت مکانی که این شیر در آشپزخانه قرار گرفته است، به نوعی محل قرارگیری وسیله هایی همچون اجاق گاز و یا فر گازی به نوعی مشخص بوده و جای دیگری نمی توان برای آن ها در نظر گرفت.

عموما این تاسیسات قابل جابجایی نیستند و در صورتی که بخواهیم این کار را انجام دهیم، هزینه های زیادی برای ما و البته کارفرما ایجاد خواهد شد.

البته که اگر ساختمان در وضعیت بازسازی قرار داشته و از نظر کارفرمای پروژه مشکلی از نظر هزینه و تغییر محل تاسیسات وجود نداشته باشد، می توان این کار را به انجام رساند و سپس کار طراحی آشپزخانه را بدون هیچ محدودیتی و با دستی کاملا باز و به صورت آزادانه به انجام رساند. فقط باید به این نکته حتما دقت کافی داشته باشید که مثلث مربوط به کار را حتما مد نظر داشته و قانون های آن را رعایت کنید.

تعیین کردن استانداردها و رعایت کردن آن ها به بهترین نحو ممکن

یکی از مهم ترین مواردی که در معماری وجود دارد و فرد معمار می بایست در طراحی، به ویژه در قسمت طراحی داخلی، آن را دخیل سازد، چیزی نیست به غیر از رعایت کردن استانداردهای موجود برای طراحی و نیز توجه کردن به ارگونومی در طراحی ها و رعایت آن.

علت عمده ی این امر این است که برای این که محوریت انسان مورد توجه قرار گرفته و به مشخصه های سایز و ابعاد نیز کاملا دقت شود، لازم است تا استانداردهای موجود در معماری و طراحی رعایت گردند. این امر در نهایت منجر به بهره گیری از فضای موجود به گونه ای بهتر، با قابلیت انجام بیشتر و در عین حال جذاب و چشمگیرتر خواهد شد.

لذا بهتر است حتما در هنگام طراحی به این استانداردها، توجه ویژه ای داشته باشید و به هیچ عنوان با انجام آزمون و خطا در آن ها اقدام به تغییر آ نها نکنید. مراجعه به گروه معماری کورین، خالی از لطف نیست. در ادامه ی مطلب طراحی کابینت نیاوران به این استانداردها خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

چه استانداردهایی برای طراحی داخلی، به خصوص طراحی آشپزخانه ی یک پروژه می بایست حتما مورد توجه قرار گرفته و رعایت شوند؟

حال که در مورد این استانداردها به صحبت پرداختیم، منطقی است که آن ها را هم بیان کنیم تا شما از آن ها مطلع باشید و در انجام طراحی های خود از آن ها به بهترین نحو ممکن بهره ببرید. این استانداردهای طراحی داخلی در آشپزخانه و برای طراحی کابینت نیاوران به شرح زیر هستند:

یونیت هایی که از نوع زمینی بوده و روی زمین قرار گرفته و نصب می شوند، می بایست بلندایی برابر با هفتاد و دو سانتی متر داشته باشند.

یونیت هایی از آشپزخانه که در قسمت های بالایی قرار گرفته و نصب می شوند و اصطلاحا به نام یونیت های هوایی مطرح هستند، دارای اندازه ی استانداردی از نظر ارتفاع برابر با نود سانتی متر می باشند.

در صورتی که در طراحی خود قرار است از یونیت های قدی هم بهره ببرید

در صورتی که در طراحی خود قرار است از یونیت های قدی هم بهره ببرید، لازم است بدانید اندازه ی استاندارد برای ارتفاع آن ها برابر است با دویست و شانزده سانتی متر.

قسمتی در آشپزخانه وجود دارد که تحت عنوان پاخور شناخته می شود. دقت کنید ارتفاع این قسمت تحت هیچ شرایطی نباید بیشتر از چهارده سانتی متر طراحی گردد.

برای هر درب کابینتی که در آشپزخانه طراحی شده و مورد استفاده قرار می گیرد، عموما یک عرض استاندارد در نظر گرفته می شود که این عرض می بایست دست کم سی سانتی متر و در بیشترین حالت خود شصت سانتی متر باشد.

برای هر قطعه کابینت که اصطلاحا آن را با نام یونیت هم می شناسند، علاوه بر ارتفاع و نیز عرض درب، یک مشخصه ی دیگر نیز وجود دارد و آن چیزی نیست به غیر از عمق یونیت ها. دقت کنید که در حالت استاندارد، عمق این یونیت هایی که از دسته ی یونیت های زمینی هستند، باید برابر با پنجاه و پنج سانتی متر در نظر گرفته شوند.

مرحله ی دوم استانداردهایی برای طراحی داخلی

در قسمت قبلی به تعدادی از استانداردهای موجود در زمینه ی طراحی آشپزخانه پرداخته و آن ها را بیان نمودیم. در این قسمت هم قصد داریم تا به بقیه ی این موارد بپردازیم. سایر استانداردهایی که می بایست هنگام طراحی آشپزخانه و به خصوص طراحی کابینت ها آن ها را مدنظر داشته باشیم، به شرح زیر هستند:

این میزان عمق در نظر گرفته شده برای یونیت هایی که در قسمت های بالایی آشپزخانه نصب می شوند و به یونیت های هوایی معروف هستند هم وجود داشته و در هنگام طراحی نباید عمق آن ها را بیشتر از سی سانتی متر به شمار آورد.

یکی از متریال های مورد استفاده در آشپزخانه، ام دی اف ها هستند. این متریال ها در سایز و اندازه های گوناگونی بوده و دارای ضخامت های استانداردی نیز هستند که عموما این ضخامت را بر حسب موادی که قرار است از آن ها در ساخت و نصب بهره گرفته شود، تعیین می کنند.

این ضخامت ها عبارت هستند از: شانزده میلی متری، هجده میلی متری که گاها می تواند به نوزده میلی متری هم تغییر پیدا کند و میز دو سانتی متری. این نکته را هم باید بدانید که ام دی اف هایی که تولید داخل هستند، معمولا ضخامتی برابر با شانزده میلی متر دارند، در حالی که انواع خارجی این متریال به طور معمول ضخیم تر بوده و ضخامت آن ها چیزی در حدود هجده میلی متر است.

طراحی کابینت

مرحله ی سوم استانداردهایی برای طراحی داخلی

در دو مرحله ی پیشین، به استانداردهای مهمی که می بایست در طراحی آشپزخانه حتما مورد توجه قرار گرفته و از آن ها استفاده شود پرداختیم و آن موارد را بازگو کردیم. در این قسمت نیز آخرین این موارد بیان خواهد شد. به طور کلی این استانداردها به شرح زیر هستند:

ضخامت صفحه ای که برای روی کابینت ها مورد استفاده قرار می گیرد نیز کاملا به متریالی که قرار است برای ساخت از آن ها بهره گرفته شود، وابسته است. با توجه به آن که نوع صفحه ها و نوع متریال آن ها با هم متفاوت است، در نتیجه ضخامت ها هم با هم فرق می کنند.

در صورت استفاده از صفحه هایی که معروف به اچ پی ال (HPL ) هستند، می بایست ضخامت صفحه را برابر با سی و دو میلی متر در نظر بگیرید

برای مثال؛ در صورت استفاده از صفحه هایی که معروف به اچ پی ال (HPL ) هستند، می بایست ضخامت صفحه را برابر با سی و دو میلی متر در نظر بگیرید. در صورتی که می خواهید از صفحه های کورین در طراحی خود استفاده کنید، ضخامت استاندارد برای آن ها عبارت است از 5 سانتی متر تا نهایتا 6 سانتی متر.

یکی از مهم ترین استانداردهایی که می بایست در هنگام طراحی کابینت نیاوران و نیز طراحی یک آشپزخانه آن را حتما مد نظر داشته باشیم، فاصله ای است که می بایست برای بین یونیت های هوایی و صفحه ی موجود بر روی یونیت های زمینی با هم در نظر بگیریم.

این فاصله از نظر استاندارد می بایست برابر با پنجاه سانتی متر در نظر گرفته شود. اگر این میزان را کاهش دهید، قطعا سبب بروز مشکل هایی در هنگام نصب و یا استفاده از کابینت های مورد نظر خواهد شد.

در صورتی که یک طراح در هنگام انجام کار خود یعنی طراحی، این استانداردها را مورد توجه قرار ندهد، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

حال این پرسش مطرح می شود که اگر شخصی که به عنوان یک طراح برای پروژه ای برای مثال طراحی کابینت نیاوران مشغول به کار است، در صورتی که به هر دلیلی هر یک از این استانداردهای گفته شده در مطلب های قبلی را در طراحی خود لحاظ نکرده و از آن ها بهره نبرد، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

نخستین ایرادی که می تواند پیش بیاید، در مرحله ی مربوط به ساخت است. ممکن است سازنده ی کابینت در این مرحله دچار مشکل شده و نتواند دقیقا مطابق با طراحی که به وی داده شده است، عمل نموده و کار را به کارفرما تحویل دهد.

مورد بعدی که می تواند سبب بروز دردسرهایی شود، در هنگام حمل کردن این کابینت ها و انتقال دادن آن ها به مقصد است که می تواند فرد را با مشکل روبرو سازد. علاوه بر این؛ در هنگام نصب نیز این عدم رعایت استانداردها می تواند دردسرساز بوده و نصاب را با مشکل مواجه کند.

عدم رعایت استانداردها

دیگر این که در نهایت؛ این عدم رعایت استانداردها به وسیله ی طراح می تواند کارفرما یا همان استفاده کننده از طراحی مورد نظر را نیز در هنگام استفاده و بهره برداری از کابینت ها با مشکل روبرو کند.

برای همین است که بهترین کار این است که حتما این استانداردها را رعایت کرده و در چارچوب قانون های موجود حرکت کنید و تنها در صورتی که برای خود یک دلیل دارید که کاملا منطقی بوده  و در عین حال سبب مشکل دار شدن طراحی نخواهد شد، می توانید نسبت به تغییر دادن این استانداردها اقدام کنید.

در تمام این مراحل می توانید به گروه معماری کورین مراجعه کرده و از تجربیات متخصصین ایشان، بهره لازم را ببرید.

طراحی کابینت

تری دی (3Dکردن یا همان سه بعدی سازی طرح طراحی شده به وسیله ی نرم افزار تری دی مکس

پس از این که طراحی کابینت نیاوران را به صورت دو بعدی انجام دادید و در این طراحی، علاوه بر توجه به اولویت های موجود برای طراحی، به استانداردهایی که در این زمینه وجود دارند هم توجه کرده و آن ها را در طراحی خود اعمال کردید، نوبت به این می رسد که طرحی را که به صورت دو بعدی در نرم افزار اتوکد طراحی نموده اید، وارد یک نرم افزار سه بعدی همانند تری دی مکس کنید و در نهایت هم طرح مورد نظر خود را به یک طرح سه بعدی تبدیل کنید.

البته راه دیگری هم به غیر از نرم افزار تری دی مکس در اختیار شما به عنوان طراح وجود دارد و آن هم چیزی نیست به غیر از استفاده از همان نرم افزار اتوکد. اما این بار در فضای سه بعدی آن. سپس در نهایت، این طرح سه بعدی شده به کمک نرم افزار اتوکد را به عنوان ورودی به نرم افزار تری دی مکس داده و کار با آن را آغاز کنید.

تسلط بالا در استفاده از نرم افزارهای مخصوص به کار خود

شاید یکی از مهم ترین مشخصه هایی که یک طراح خوب می بایست آن را داشته باشد، این باشد که در استفاده از نرم افزارهای مخصوص به کار خود، به ویژه تری دی مکس مهارت و تسلط بالایی داشته باشد.

اما چرا تری دی مکس و تسلط طراح به آن، تا به این حد حائز اهمیت است؟ جواب ساده است: چون این نرم افزار چیزی را که به نمایش می گذارد، حاصل همه ی تلاشی است که شما به عنوان یک طراح به صورت شبانه روزی برای پروژه ی مورد نظر صرف کرده اید و به نوعی خروجی اصلی طراحی شما همین فایل تری دی مکس است.

چرا تسلط طراح بر انجام کار با نرم افزار تری دی مکس و خروجی که تولید می کند از اهمیت بالایی برخوردار است؟

همان طور که گفتیم، یکی از ابزارهای کار طراح ها به خصوص طراح های داخلی، نرم افزار تری دی مکس است و طراح برای این که بتواند خروجی طراحی خود را به بهترین شکل ممکن به کارفرما یا مشتری اش نمایش دهد، لازم است تا حتما با این نرم افزار آشنایی کامل داشته و بر آن مسلط باشد. اما چرا؟

چون در برخی مواقع پیش می آید که طرح مورد نظر بسیار خوب و حرفه ای و در عین حال قوی بوده و طراحی آن بدون هیچ عیب و نقصی انجام گرفته باشد.

اما به علت این که طراح این پروژه  به خوبی بر نرم افزار تری دی مکس تسلط نداشته و نتوانسته است از آن بهره بگیرد، در نهایت رندرگیری که انجام داده است، در سطح کیفی بسیار پایینی قرار داشته و همین امر سبب می شود تا کیفبت کلی کار به شدت افت پیدا کند.

هنگامی که خروجی نهایی یک طراحی خوب و چشمگیر نباشد

هنگامی که خروجی نهایی یک طراحی خوب و چشمگیر نباشد، قطعا نمی تواند در بر گیرنده ی رضایت کارفرمای پروژه نیز شود و لذا مشتری به نوعی متوجه زحمت های شما و میزان ارزشی که کار طراحی شما دارد، نخواهد شد.

در مقابل هم اگر طراح بر این نرم افزار تسلط کافی داشته باشد، می تواند با انجام یک رندرگیری حرفه ای، خروجی بسیار خوب و با کیفیتی را در اختیار کارفرما قرار داده و این امر به چشمگیر جلوه دادن طرح نهایی کمک شایانی خواهد کرد.

حتی در صورتی که طراح بتواند رندری که از کار می گیرد را تا حد ممکن به واقعیت نزدیک بگیرد، قادر است تا بهتر و راحت تر تاییدیه های طرح مورد نظر خود را از مشتری گرفته و کار را با موفقیت به پایان برساند.

پس اگر می خواهید یک طراح حرفه ای و در عین حال موفق باشید، در کنار سایر مشخصه هایی که دارید، حتما تسلط پیدا کردن در مورد کار با نرم افزار تری دی مکس را جدی گرفته و در برنامه های خود قرار دهید.

سعی کنید همیشه به روز بوده و آبجکت های جدیدی را که دارای سطح کیفی بالایی هستند و برای این نرم افزار ارائه می شوند را هم در طراحی خود گنجانده و آن ها را مورد استفاده قرار دهید.

یکی دیگر از مهم ترین نکته هایی که در این زمینه وجود دارد، این است که حتما متریالی را برای پروژه ی خود انتخاب کنید که پیدا کردن آن ها در بازار سخت و یا غیر ممکن نبوده و به راحتی در دسترس همه قرار داشته باشد.

طراحی کابینت

تکمیل طرح مورد نظر و در نهایت ارائه ی آن به کارفرما برای تایید

پس از این که 5 مرحله ی گفته شده برای طراحی کابینت نیاوران را به انجام رساندید، نوبت به مرحله ی نهایی طرح می رسد که چیزی نیست جز ارائه ی آن. اما برای این که طرح خود را به بهترین شکل ممکن ارائه دهیم تا کارفرما را تحت تاثیر قرار دهیم، چه کارهایی لازم است تا انجام شوند؟

نخست این که بهتر است از طراحی نهایی و سه بعدی شده ی خود در نرم افزار تری دی مکس چند رندر مختلف بگیرید که زاویه های مختلف را برای طرح مورد نظر به نمایش می گذارند. این کار کمک می کند تا کارفرما دید دقیقی به طراحی شما پیدا کرده و آن را بهتر متوجه شود.

مورد بعدی هم این است که خوب است نقشه هایی را که به صورت دو بعدی در نرم افزار اتوکد طراحی کرده اید را پرینت بگیرید و آن ها را هم برای ارائه به کارفرما در اختیار داشته باشید. حال که همه ی ملزومات لازم را در اختیار دارید، بهتر است آن ها را به شکلی مرتب و آراسته و به نحوی شایسته به کارفرما ارائه دهید.

یک پوشه یا دفترچه یا سایر مواردی از این دست فراهم نمایید

برای این کار، برای خروجی هایی که در اختیار دارید، یک پوشه یا دفترچه یا سایر مواردی از این دست فراهم نمایید و سپس کلیه ی رندرهای پروژه و نیز نقشه های طراحی شده در اتوکد را در آن قرار دهید.

سپس نوبت به این می رسد که با کارفرمای خود یک قرار ملاقات تعیین کرده و طی آن، پروژه ای که آن را طراحی کرده اید را به مشتری به صورت تمام و کمال ارائه دهید.

از یاد نبرید که یک ارائه ی با سطح کیفی بالا و در عین حال قدرتمند، قادر است تا کلاس کاری شما به عنوان طراح را حفظ کرده و سطح کاریتان را بالاتر ببرد. حتی گاها اگر ارائه ی طرح به قدر کافی قدرتمند و تاثیرگذار باشد، می تواند سبب دیده نشدن اشکال های جزئی کار یا به نوعی سرپوش گذاشته شدن بر آن ها شود.

پس از ارائه ی طرح به کارفرما، آیا وی حق ویرایش کردن پروژه و اعمال تغییرات بر طراحی را دارد؟

یکی از سوال هایی که عموما برای طراح هایی که کم تجربه هستند و تازه کار خود را شروع نموده اند، در زمینه پروژه های طراحی نظیر طراحی کابینت نیاوران مکررا پیش می آید این است که آیا پس از این که طراح، پروژه ی مورد نظر را طراحی نمود و به کارفرما ارائه داد،

آیا کارفرما می تواند از وی بخواهد تا این پروژه را در قسمت و یا قسمت هایی تغییر داده و ویرایش کند؟ در پاسخ باید بگوییم بله؛ حق ویرایش و تغییر دادن طرح یکی از حقوق کارفرما یا مشتری به شمار آمده و وی قادر است تا پس از این که طراح، پروژه را به وی ارائه داد،

در صورتی که در قسمت هایی ایراد یا اشکالی می بیند یا مواردی وجود دارند که مطابق با سلیقه ی وی نیست و دوست دارد آن ها را تغییر دهد، این کارها را انجام داده و از طراح پروژه ی خود بخواهد تا این تغییرات را بر روی طرح اعمال کند.

کارفرمای یک پروژه چند بار مجاز است تا در طراحی آن تغییرات اعمال کرده و پروژه را ویرایش نماید؟

در ادامه و تکمیل مطلب قبل، سوال دیگری نیز به وجود می آید و آن چیزی نیست جز این که کارفرما تا چند بار می تواند طرح ارائه شده را تغییر داده و درخواست ادیت یا ویرایش آن را داشته باشد؟ آیا تعداد دفعه های این ویرایش نامحدود بوده و کارفرما تا هر زمانی که می خواهد، می تواند تغییرات اعمال کند یا این دفعه ها محدود است؟

به طور کلی در مورد این سوال های مطرح شده می توان این گونه گفت که بسته به قراردادی که بین مشتری و طراح بسته می شود تعیین می گردد که کارفرما تا چه تعداد مجاز است طرح را تغییر دهد و از طراح بخواهد که این تغییرات را بر روی طرح انجام داده شده اعمال کند.

عموما برای این که هم طراح خیلی متحمل زحمت نشود و هم کارفرما این حق را داشته باشد که چیزهایی را که در مورد پروژه دوست ندارد تا حدودی تغییر دهد، در قراردادی که بین طراح و مشتری بسته می شود بیان می شود که تا چند بار تغییر در پروژه مجاز است.

این تعداد می تواند تعداد دفعه هایی باشد که با توافق هر دو طرف تعیین می شود. اما به صورت عرف قراردادی آن را 2 و یا گاها 3 بار در نظر می گیرند.

در صورتی که تعداد دفعه هایی که کارفرما درخواست ویرایش طرح مورد نظر را می دهد، از حد مجاز ذکر شده در قرارداد بیشتر شود

همچنین مورد دیگری که در قرارداد ذکر می شود این است که در صورتی که تعداد دفعه هایی که کارفرما درخواست ویرایش طرح مورد نظر را می دهد، از حد مجاز ذکر شده در قرارداد بیشتر شود می بایست به ازای هر بار تغییر هزینه ای به طراح پرداخت گردد.

طرح چنین بندی در قرارداد باعث می شود تا کارفرما دقت بیشتری را چاشنی کار کرده و در صورت وجود هر گونه مشکل، آن ها را جمع بندی کرده و سپس طرح ها را برای ویرایش به طراح ارائه دهد.

به این صورت، هم وقت طراح گرفته نمی شود و هم کارفرما به مقصود خود خواهد رسید. پس به عنوان یک طراح حتما به این بند از قراردادی که با کارفرما می نویسید، توجه کافی داشته و دقت لازم را در نگارش آن به کار ببندید. البته طراحان حرفه ای مانند گروه معماری کورین، این ریزه کاری ها را در قراردادهایشان لحاظ می کنند.

طراحی کابینت

برای ساخت کابینت های آشپزخانه می بایست چه مرحله هایی طی شوند؟

حال که به مرحله های طراحی کابینت نیاوران پرداختیم، در این قسمت قصد داریم تا ببینیم که برای ساختن این کابینت های آشپزخانه چه مرحله هایی می بایست طی شوند؟ این مرحله ها به شرح زیر هستند:

در نخستین گام می بایست طرح کابینت آماده شده به وسیله ی طراح در اختیار سازنده ی کابینت قرار گرفته تا وی برای ساخت آن ها اقدام کند.

سپس در گام بعدی می بایست اندازه های آشپزخانه ی مورد نظر، گرفته شده و یادداشت شوند.

متریال

متریالی که برای ساخت کابینت لازم است، مشخص شده و حتی رنگ آن ها نیز می بایست معین گردند.

برش هایی که بر روی متریال انتخاب شده انجام می شوند، می بایست از نظر ضخامتی نیز مشخص شوند.

قطعه هایی که اندازه های آن ها مشخص شده است، می بایست برش داده شوند.

برای محافظت بهتر از لبه های کابینت ها و نیز بهبود جلوه ی ظاهری کابینت ها، کاری که به نام لبه چسبانی است را برای آن ها انجام می دهند.

برای این که کابینت ها به دیوار فیکس شوند، از عملیاتی به نام شیارزنی بهره می برند. همچنین در همین مرحله، کلیه ی محل هایی که می بایست سوراخ شوند، اعم از ریل های مخصوص کشوها، یا قسمت هایی که قرار است با پیچ به هم وصل شوند و سایر مواردی از این دست هم تعیین شده و علامت گذاری می شوند.

بعد از این که کلیه ی کارهایی که گفته شد، به انجام رسید؛ نوبت به سرهم بندی کابینت ها رسیده تا بتوان آن ها را بر روی دیوارها نصب نمود. این مرحله یعنی مونتاژ، یکی از مهم ترین گام های ساخت و طراحی کابینت نیاوران است. چرا که در صورتی که این مرحله به درستی انجام نشود، کلیه ی زحمت های انجام شده از طراحی گرفته تا مرحله های ساخت به هدر می روند.

در هنگام انتخاب کابینت برای آشپزخانه، می بایست به چه نکته هایی دقت ویژه داشته باشیم تا از نتیجه ی نهایی رضایت کامل داشته باشیم؟

با توجه به این که صنایع موجود در زمینه ی کابینت از طراحی آن گرفته تا ساخت و تولید آن در زمره ی یکی از صنایع رقابتی قرار دارد و همچنین نقش این کابینت ها و طراحی آن ها در شکل ظاهری خانه نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است،

لذا در این زمینه دست افراد متقاضی بسیار باز بوده و با تنوع گسترده ای در این مورد مواجه هستند. به علت وجود همین تنوع و گوناگونی است که کار کمی سخت می شود و به همین دلیل هم هست که ما برای شما نکته هایی را گردآوری کرده ایم تا به کمک آن ها بتوانید بهتر و راحت تر در مورد کابینت های آشپزخانه ی خود تصمیم بگیرید. این نکته ها به شرح زیر هستند:

  1. کابینت های آشپزخانه و طراحی که برای آن ها مورد استفاده قرار گرفته است.
  2. متریال مورد استفاده برای بدنه ی کابینت مورد نظر چیست؟
  3. رنگ مناسب برای استفاده در این کابینت ها کدام است؟
  4. صفحه ی رویی کابینت ها را از چه جنسی انتخاب کنیم؟
  5. سایز و اندازه های آشپزخانه ای که قرار است کابینت در ان نصب شود، به چه صورت است؟

در ادامه ی مبحث، هر یک از این موارد را به صورت مفصل شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طراحی کابینت

کابینت های آشپزخانه و طراحی که برای آن ها مورد استفاده قرار گرفته است

نخستین موردی که در هنگام برگزیدن کابینت برای یک آشپزخانه می بایست مورد توجه قرار بگیرد، این است که طراحی کابینت به چه صورت باشد.

طراحی کابینت نیاوران و یا به طور کلی طراحی کابینت را می توان در دو سبک کلی و اصلی تقسیم بندی کرد. نخست سبک طراحی کلاسیک و دیگری سبک طراحی مدرن. از جمله تفاوت های موجود برای این دو سبک می توان به تناژ رنگی مورد استفاده برای آن ها، دستگیره هایی که برای درب کابینت ها مورد استفاده قرار می گیرند، نورپردازی آن ها و حتی گاها ماده های به کار رفته در ساخت بدنه ی کابینت اشاره کرد.

این که طرح کابینت برای آشپزخانه ای کلاسیک باشد یا مدرن را عموما صاحب خانه انتخاب می کند و از طراح می خواهد بر اساس این انتخاب، طراحی لازم را انجام دهد.

متریال مورد استفاده برای بدنه ی کابینت مورد نظر از چیست؟

یکی از مهم ترین موارد موجود برای کابینت های هر آشپزخانه ای متریالی است که برای بدنه ی آن ها مورد استفاده قرار می گیرد. این متریال به عامل های مهمی وابسته است که از جمله ی آن ها می توان به سه عامل مهم زیر اشاره کرد:

  1. بودجه ای که فرد برای کابینت مورد نظر می خواهد و می تواند هزینه کند.
  2. سطح کیفی که برای کابینت مورد نظر مد نظر فرد است.
  3. و در نهایت استحکام کابینت مورد نظر و نیز طول عمر و ماندگاری که فرد از کابینت آشپزخانه اش انتظار دارد.

برای ساخت کابینت ها از متریال مختلفی بهره گرفته می شود که از جمله ی آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کابینت هایی تهیه شده از جنس فلز
  2. کابینت هایی تهیه شده از جنس چوب
  3. کابینت هایی تهیه شده از جنس ام دی اف (MDF)
  4. کابینت های هایگلاس
  5. کابینت های وکیوم

رنگ مناسب برای استفاده در این کابینت ها کدام است؟

بعد از این که نسبت به طراحی کابینت نیاوران اقدام نموده و متریال مورد استفاده برای بدنه ی آن را هم انتخاب کردیم، نوبت به آن می رسد که در مورد انتخاب رنگ کابینت اقدام کنیم.

یکی از فاکتورهایی که اهمیت بسزایی در جلوه ی ظاهری آشپزخانه ی فرد و زیبایی آن دارد را می توان رنگ مورد استفاده برای کابینت ها به شمار آورد.

همچنین استفاده از رنگ مناسب می تواند به فضای آشپزخانه ی شما روح و جلا ببخشد و جو خانه را نیز کاملا عوض کند. سعی کنید این رنگ را کاملا در تناسب و هماهنگی با سایر اجزای موجود در آشپزخانه تان انتخاب کنید.

از جمله مواردی که می توان آن ها را برای انتخاب رنگ، مد نظر قرار داد، می توان از یخچال و فریزر، گاز، ماشین لباسشویی و سایر مواردی از این دست نام برد. هر چند بهتر است بگوییم کار درست این است که سایر وسیله های موجود در آشپزخانه را به گونه ای انتخاب کنید که آن ها در تناسب رنگی کامل با طیف رنگی مورد استفاده در آشپزخانه باشند.

همچنین اگر خیلی اهل تغییر و تحول و بازسازی نیستید، بهتر است رنگی را برای کابینت ها انتخاب کنید که خنثی بوده و تند و زننده نباشد که پس از مدتی از آن خسته شوید. البته مشاوره با گروه کورین، بسیاری از مشکلات شما را حل می کند. ر

نگ های مورد استفاده در طراحی کابینت ها را می توان در چند دسته تقسیم بندی کرد که به شرح زیر هستند:

  1. طیف رنگی سفید و یا خنثی که رنگ هایی مانند سفید، انواع تناژ کرم، استخوانی، خاکستری و یخچالی را در بر می گیرند.
  2. طیف رنگی قهوه ای که کلیه ی طرح هایی با پترن چوب، رنگ های قهوه ای روشن و قهوه ای تیره را در بر می گیرد.
  3. طیف رنگی با رنگ های غیر معمول و خاص که این نوع رنگ ها را بیشتر می توان در طراحی های مدرن مشاهده نمود.
طراحی کابینت

صفحه ی رویی کابینت ها را از چه جنسی انتخاب کنیم؟

یکی از بخش های با اهمیت و در عین حال کاربردی آشپزخانه که می بایست دوام خوب و طول عمر بالایی داشته و از کیفیت بسیار خوبی بهره مند باشد، صفحه ی رویی می باشد که می توان آن را روی کابینت ها، روی جزیره ی تعبیه شده در آشپزخانه و حتی گاهی در صورت وجود میز ناهار خوری موجود در طراحی آشپزخانه قرار داد.

این صفحه به غیر از جلوه ی چشمگیری که به کابینت می دهد، بسیار کارآمد هم بوده و می بایست از مقاومت خوبی بهره مند باشد. چرا که قرار است روی آن چیزی قرار بگیرد و همچنین بسیاری از کارها روی همین صفحه ها انجام می شوند.

این صفحه ها دارای انواع گوناگون و متنوعی هستند که در محدوده های مختلف قیمتی نیز عرضه می شوند.

برخی از انواع این صفحه ها به شرح زیر هستند:

  1. صفحه ی رویی کابینت از جنس گرانیتی
  2. صفحه ی رویی کابینت از جنس سنگ کوارتز
  3. صفحه ی رویی کابینت از جنس سرامیک
  4. صفحه ی رویی کابینت از جنس استنلس استیل یا استیل ضد زنگ
  5. صفحه ی رویی کابینت از جنس سنگ کورین
  6. صفحه ی رویی کابینت از جنس سنگ صابون
  7. صفحه ی رویی کابینت از جنس سنگ مرمر

سایز و اندازه های آشپزخانه ای که قرار است کابینت در آن نصب شود، به چه صورت است؟

یکی از عامل هایی که در طراحی کابینت نیاوران و نیز انتخاب آن اهمیت زیادی دارد، اندازه های آشپزخانه ای است که کابینت قرار است در آن قرار بگیرد. این به این دلیل است که سایز و ابعاد آشپزخانه می تواند در انتخاب نوع کابینت و حتی رنگ آن تاثیر گذاشته و ما را مجبور به انتخاب هایی کنند که سلیقه مان نیست.

مثلا برای آشپزخانه هایی با ابعاد کوچک، کابینت های روشن تر و در عین حال با جنسی بازتاب کننده مثل هایگلاس را انتخاب می کنند که از بازتاب آن ها، آشپزخانه بزرگ تر به چشم بیاید. اما عموما در آشپزخانه هایی با سایز بزرگ، مشکل دست و پاگیری از این نظرها وجود نداشته و دست طراح و کاربر کاملا باز است.

باز هم تاکید می کنیم که گروه معماری کورین که بهترین گروه طراحی کابینت می باشند، می توانند مشاوره و راهنمایی های بسیار مفیدی به شما ارائه دهند.

طراحی کابینت

نتیجه گیری

آشپزخانه یکی از مهم ترین فضاهای خانه است که در شکل ظاهری و جلوه ی خانه ی ما می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد. این قسمت، اگر شیک و مرتب باشد، به خانه جلوه ای زیبا می بخشد و در صورتی که به هم ریخته و نامرتب به نظر بیاید، می تواند ظاهر کلی خانه را نیز خراب کند و آن را بدنما جلوه دهد.

یکی از مهم ترین المان های آشپزخانه کابینت های آن هستند. طراحی کابینت نیاوران  دارای اصول و مرحله هایی است که در این مطلب به طور کامل و مفصل به آن ها پرداختیم و به صورت کامل بیان کردیم که برای این کار چه مرحله ها و مواردی می بایست صورت بگیرند. سپس در ادامه به نکته هایی مهم در مورد انتخاب یک کابینت مناسب پرداختیم.

همچنین گروه معماری کورین را نیز به عنوان بهترین گروه معماری و طراحی در این زمینه به شما معرفی کردیم. امیدواریم این مطلب برای شما کمک کننده باشد.

شرکت بازسازی خانه کورین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *